Zoeken in deze blog

woensdag 1 juni 2011

kledingpakket en gratis tijdschriften


Bedankt voor jullie reacties n.a.v. mijn vorige blogje. Ik hou vol en voel dat het langzaam steeds beter gaat. Tegenwoordig jog ik met blote voeten in mijn schoenen, dan worden mijn voeten niet zo warm. Het lijkt me heerlijk om het hardlopen zo op te bouwen dat ik van de zomer, nu over 8 weken, tijdens onze vakantie een paar kilometer langs het strand kan hardlopen.
Een poosjes geleden blogde ik over onze kapotte koelkast. We hebben er een aantal weken over nagedacht en zijn tot de conclusie gekomen dat we geen nieuwe mega grote nostalgische koelkast meer kopen, maar ook niet helemaal zonder kunnen. Aankomend weekend is er bij ons in de buurt een verkoop van nieuwe schademodellen en dan kopen we een tafelmodelletje dat we achter een nostalgisch gordijntje kunnen zetten. Veel goedkoper in energieverbruik, dus ik hoop dat we dat op de jaarrekening terug kunnen zien.
Afgezien van een abbonnement op de donald duck, zijn we verder nergens lid van wat betreft tijdschriften. Toch vind ik het leuk om regelmatig wat zinnigs te lezen.
Je kunt gratis lid worden van Sam Sam, een blad voor kinderen dat maandelijks verschijnt met leuke verhalen over kinderen in andere landen. Dan is de Lego Club Magazine ook een leuk blad voor kinderen die van lego houden. Heb je kinderen die van techniek of knutselen houden in de leeftijd van 10 tot 15 jaar, dan is het blad You Tech Magazine erg leuk, verschijnt 4 maar per jaar. Ook dit is gratis, alleen even registeren op de website.
De IS Magazine lees ik ook graag, veel over duurzaam leven, ontwikkelingswerk en meer.
Dan nog even wat heel anders. Ik heb een doos met kleding staan voor een meisje, maat 98/104.
Geschikt voor een meisje van 4 jaar. Het is alleen maar merkkleding. Zoals 3 winterjassen, o.a. van Villa Happ, Mini stars en Project. Verder een aantal blouses, shirst, broeken, en truitjes.
Merken o.a. Bijenkorf, Donaldson, Mc Gregor, Scapa, Carbone, Villa Happ, Esprit. Totaal 20 stuks. Met deze set ben je helemaal klaar voor de winter.
Ik ga het a.s. weekend op marktplaats zetten maar wilde mijn bloglezers eerst de mogelijkheid geven om een bod te doen. Dus ben je geïnteresseerd, laat een reactie achter.
Gisteren heb ik met twee kinderen een dagje puzzels en spelletjes uitgezocht en compleet gemaakt. Doosjes, voornamelijk hoekjes ervan, geplakt en weggedaan wat niet meer compleet was. Zo zijn we een hele ochtend zoet geweest en is nu de spelletjeskast weer overzichtelijk.
Ze vonden het een leuk karweitje. Hebben zelfs meegeholpen met hoekjes plakken. Je kunt dingen zelf repareren niet vroeg genoeg bijbrengen.

3 opmerkingen:

 1. Nog bedankt voor de tips voor gratis magazines !
  Leuk kledijpakket ook - bijna jammer dat ons meisje deze zomer maat 98/104 heeft ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, Ik kom hier via via even langs en lees je stukje over tijdschriften. Wij hebben met name om deze reden van het voorjaar een abonnement bij de bieb genomen. Heerlijk, voor 35 Euro per jaar zo'n beetje onbeperkt tijdschriften én boeken lenen! En geen overvollen boekenkast meer ook. Ideaal!

  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben rijkelijk laat, dus ik neem aan dat het pakket al helemaal weg is? Ik heb anders nog interesse....

  BeantwoordenVerwijderen