Zoeken in deze blog

donderdag 30 augustus 2012

opzeggen abonnementen voor korting

Vandaag heb ik besloten om de Donald Duck op te zeggen. Mijn zoontje heeft hem in 10 minuten uit en ik vind bijna 110 euro voor een jaar een behoorlijk bedrag voor 10 minuten leesplezier in de week.
Dus even telefonisch contact gezocht met de mededeling dat ik het abonnement wil opzeggen. Dan vragen ze netjes om de reden. Ik dacht wat hebben ze daarmee te maken, maar vooruit, ik heb toch maar gezegd dat ik het gewoon te duur vind worden. Geeft de dame aan de telefoon gelijk een nieuw aanbod. Als ik toch de Donald Duck wil blijven ontvangen mag dat voor 85 euro ipv bijna 110 euro. Nou ja zeg. De opzegging heb ik toch maar doorgezet. Dus wil je een abonnement niet opzeggen, maar wel een voordeliger tarief, bel dan toch met de mededeling dat je het abonnement wil beeïndigen. Komen ze niet met een aanbod, dan kun je er altijd nog naar vragen. Zo heb je toch weer snel een paar tientjes bespaard.
Overigens was dit ons laatste abonnement. Vanaf nu zijn we nergens meer op geabonneerd. Lang leve de bibliotheek!

2 opmerkingen:

  1. Helemaal mee eens, wij hebben ook geen abonnementen meer en ik haal mijn boeken bij de bieb. Lief gaat alleen op zaterdag de krant halen en ik koop heel af en toe in de vakantie een L.ibelle of M.argriet. Vaak heeft iemand hier op het werk een L.inda of ander blad en dat rouleert dan. Heb je het gelezen gaat het naar de volgende.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Donald Duck opzeggen: dat is pas kindermishandeling!

    BeantwoordenVerwijderen