Zoeken in deze blog

donderdag 7 maart 2013

binnenkijkje hal

Omdat het 70 euro budget waarschijnlijk een groot fiasco gaat worden, alhoewel ik er niet heel veel overheen zal gaan, denk ik dat het beter is als ik aan het eind van de proefperiode kijk wat ik in totaal er overheen ben gegaan. Het moeilijkste vind ik bijvoorbeeld het tankgedrag in het weekbudget omrekenen. Dat varieert steeds en daarom kan ik beter aan het eind van de periode kijken hoeveel keer er is getankt in die afgelopen periode.

Ineens dacht ik er weer aan dat ik een poosje geleden beloofd had om regelmatig een binnenkijkertje te plaatsen. Deze keer is het de hal geworden. We hebben er twee, net als twee voordeuren en twee achterdeuren. Lijkt ideaal, maar geloof me, het schoonmaken is dus ook in tweevoud. Ik laat nu foto's van hal 1 zien.

 De muren zijn met stuc bewerkt en nooit met latex of saus behandeld. Het geeft een mooi effect. Bovendien als er vlekken op de muur komen kan ik ze met een fijn schuurpapiertje wegschuren.
De trap is wit geverfd met de goedkoopste verf van de A.ction. Voldoet prima.
 Op de vloer getrommeld marmer. Dat was 12 jaar geleden wel een rip uit ons lijf. Maar we hebben er nooit spijt van gehad. Het geeft de ruimte sfeer zodat verder opsmuk niet nodig is.
De foto's spreken wel voor zich denk ik. Een eenvoudige gang, Er staat echt helemaal niets op de grond in de gang. Ik vind dat je in een gang moet kunnen lopen zonder opstakels. Er hangen alleen een paar schilderijen aan de muur en een gietijzeren kandelaar met kaars in geval van nood.
Het kastje op bovenstaande foto hadden we ooit in gebruik voor het veilig opbergen van schoonmaakmiddelen. Lekker hoog en dus buiten handbereik van onze vier kids. Vorige maand hebben we het kastje helemaal leeg gemaakt. Alle schoonmaakmiddelen zijn in de container verdwenen. We hebben nu geen gif meer in huis. Ik doe bijna alles met schoonmaakazijn, groene zeep en soda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten