Zoeken in deze blog

vrijdag 19 april 2013

Paardje Pony gezocht

Na een heftige emotionele periode na het overlijden van onze pony hebben we de afgelopen weken gebruikt om te zoeken naar een nieuw maatje voor onze andere pony. Hij mist duidelijk zijn vriendinnetje en we gunnen hem een nieuw maatje. Ook voor onze 7 jarige dochter de mogelijkheid om een passende pony voor haar te zoeken. We hadden er eentje gevonden en voor 1000 euro inclusief zadeltje mochten we de pony morgen gaan halen. Maar wat denk je, ik krijg een afmelding dat die mensen toch geen afstand van het paardje konden doen. Brengt dat maar eens over aan een 7-jarige die al dagen kruisjes aan het zetten is op de kalender. Ze was zo verdrietig. Natuurlijk hebben we haar beloofd verder te zoeken. Dus ook bij deze een oproep. Wie gunt ons door wat voor omstandigheden dan ook een paardje/pony voor onze 7 jarige dochter. Het gaat om een pony met schofthoogte zo rond de 1.40. Geschikt voor een beginnende ruiter. Tussen de 6 en 10 jaar.
Ze krijgt wel begeleiding van haar 16 jarige zus die al bijna gediplomeerd instructrice is. We kunnen een zeer goed tehuis bieden, denk aan paddock, weidegang, binnenstal, buiten/uitloopstal, alles vanuit ons keukenraam te zien. Voor onze pas overleden pony hadden we zelfs een camera opgehangen om haar in de gaten te houden. Die hangt er nog steeds, waardoor we constant zicht hebben op de pony,s.
Ik hoop oprecht op leuke reacties.

6 opmerkingen:

 1. Ñou wij hebben er niet een onze dochter rijdt ook geen paard meer omdat het helaas veel te duur werd.
  Succes met zoeken

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met de zoektocht! Ik voel het verdriet van je dochtertje, hoop dat je snel een pony vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Probeer het eens bij St Melief in Sogel. Die krijgen regelmatig afstandsverzoeken uit Nederland ook voor grotere dieren. Mogelijk kunnen zij je een stapje verder helpen en jullie op zo'n manier een pony/paard aan een goed huis helpen. De opvang zit in Duitsland, maar wordt gerund door Nederlanders met veel contacten in NL.
  Gr. Chanel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat het je gaat lukken! Vroeger had een klasgenootjes van mij pony's uit Slagharen die verzorgd moesten worden. Maar dat is wel heel lang geleden...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo.
  IK weet niet of U al iets gevonden heeft maar misschien is dit iets voor u:
  http://www.marktplaats.nl/a/dieren-en-toebehoren/pony-s/m720892647-super-lieve-blikvanger.html?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller

  mvg

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zoekt u nog? Leuke haflinger merrie van 3jaar ( 1.40 )1200euro miss wel geschikt

  BeantwoordenVerwijderen