Zoeken in deze blog

vrijdag 17 mei 2013

flop 70 euro budget en nieuwe pony

Wat een flop is het 70 euro budget geworden. Ik heb gemerkt dat het de eerste weken aardig in de buurt kwam, maar hoe meer weken verstreken, des te meer het budget werd overschreden. Als ik terugkijk komt het toch door het meer de auto pakken dan noodzakelijk, en de voorraad waar je toch ook de eerste weken op kan teren wordt steeds minder. Het komt denk ik ook omdat de noodzaak ontbreekt. Krijg je elke week 70 euro in je handen door de wnsp dan heb je gewoon niet meer, maar heb je waarschijnlijk ook geen auto en ben je dus verplicht te roeien met de riemen die je hebt. Wanneer mijn pubers zeurden over wat lekkers heb ik daar toch aan toe kunnen geven en oh ja, normaal werden er 2 boterhammen gegeten per kind, nu ze naar school moeten fietsen en ja dat is 34 kilometer op een dag, dan is hun honger niet te stillen en worden het zomaar ineens 8 boterhammen per dag. Conclusie, als de noodzaakt ontbreekt is het niet te realiseren. Voor ons althans.
Dus laat ik het projectje verder maar voor wat het was.
Net even 77 euro opgehaald bij een tweedehands kleding- en speelgoedwinkel waar ik altijd spulletjes inlever. Toch leuk, het gaat weer in een apart potje voor "nieuwe" kleding.

En ja hoor, we hebben inmiddels een nieuwe pony, een 8 jarige Duitse Rijpony. Het is een merrie en we hebben haar 4 weken op proef.  Stiekem hebben we al besloten dat het een blijvertje wordt.

Verder vind ik dat er weinig nieuws te lezen is op blogland met consumindertips. Ik denk dat alle tips inmiddels wel bekend zijn bij de consuminderaars. Ook ik heb niet echt iets nieuws te melden.
Binnenkort weer een binnenkijkertje, dat is altijd leuk toch, bij iemand anders kijken hoe het eruit ziet.3 opmerkingen:

 1. Jammer dat het project niet gelukt is maar zoals je aangeeft is het toch moeilijk vergelijkbaar met een echte situatie he.
  Wat een mooi paardje is dat!! Veel succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het mislukt is. Als je inderdaad moet is het wel anders. Je hebt gewoon dan niet meer.
  Veel succes met het mooie paardje

  gr. Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Soms kan een budget ook echt te krap zijn denk ik. Wat een fijn bedrag heb je verdiend met de kleding!

  BeantwoordenVerwijderen