Zoeken in deze blog

donderdag 21 april 2011

opgelicht via marktplaats en gratis zwemmen zwembad

Al jaren is het goed gegaan. Kleding of wat dan ook via marktplaats besteld, heb ik altijd ontvangen. Maar nu heb ik de hoop opgegeven van een pakketje met kleding maat 98/104 dat 3 weken geleden naar mij zou zijn opgestuurd.
Na wat op google te hebben gezocht, kon ik de mevrouw bereiken via een telefoonnummer.
Na ongeveer 6 keer haar voicemail te hebben ingesproken en nog wat mailtjes, kreeg ik eindelijk een reactie van haar. Ze had geen track en trace nummer meer, dus het pakje is ook niet meer te achterhalen.
Het ging om 33 stuks lente- en zomerkleding in maatje 98/104 voor ons zoontje.
Bedrag 45 euro!!! Gevolg, bijna geen kleding meer voor hem nu het weer is omgeslagen.
Nu kan ik natuurlijk gewoon naar de winkel gaan en kleding voor hem gaan kopen, maar met mijn consumindergedachte zit dat me toch niet zo lekker. Ik ga vrijdag maar naar SamSam in Bleskensgraaf. Echt een leuke winkel met nieuwe en tweedehands kinderkleding.
Maar goed, ik laat mijn humeur er niet onder lijden met dit prachtige weer. Van al het geld dat ik de afgelopen jaren heb bespaard met aan en verkopen via marktplaats, kan die 45 euro toch eigenlijk niet mijn gedachten laten bepalen ;)
Even heel wat anders. Ik heb gisteren toch zulke leuke vormpjes ontvangen om paardenchocolaatjes en chocoladelollies te maken. Ook twee koekjes uitstekers in de vorm van een paard en paardenhoofd. Nu bij ons met het zelf koekjes bakken virus zijn besmet, dacht ik dat het wel verantwoord was om wat kleine vormpjes aan te schaffen. Die gebruik ik ook met een kinderfeestje wat we meestal thuis vieren.
Ook een leuke puddingvorm ontvangen met een paard. Wij zijn een echte paardenfamilie en dan vinden de kinderen het heerlijk en extra leuk om een pudding op tafel te zien staan waar ook nog hun favoriete dier op is afgebeeld.
De tuin is eigenlijk helemaal glad, maar nog zonder fleurige bloemen op dit moment. Ik moet me toch zo inhouden om geen bakje met bloemetjes te kopen om op de picknicktafel neer te zetten.
De zaailingen willen nog niet echt hard groeien.
Nog een consumindertip, wat je met een groot gezin aardig wat geld kan besparen.
A.s zaterdag is in Giessenburg, zwembad De Doetse Kom gratis geopend voor iedereen, van 13.00 - 17.00 uur. Dit is elk jaar als het zwembadseizoen wordt geopend. Wij zijn in ieder geval van de partij, want zoals het ernaar uitziet wordt het prachtig weer.

5 opmerkingen:

 1. Een gezellig blog heb je!
  En zie ik hier zomaar een winkeltje in mn eigen woonplaats genoemd. Nu wordt het toch tijd dat ik daar ook eens ga kijken, ben er nog nooit geweest. Misschien kan ik daar wel voordelig terecht voor kleding voor onze pleegjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je niet iedereen kan vertrouwen. Ze verpesten het voor anderen... Gelukkig dat je niet in het baal gevoel blijft hangen. Zonde toch als het zulk mooi weer is! Veel plezier zaterdag met het zwemmen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer van dat pakket seg! Ik hou telkens hun tracking nummer bij tot ik van de koper heb gehoord dat het goed ontvangen is.
  Veel zwem plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een nare ervaring! Misschien is het beter bij wat grotere bedragen niet meer op te laten sturen, maar ja, wie rekent nou op zoiets.

  Ik kom hier via Trudy, leuk! 'k Ga met je meelezen.

  Groeten, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat vervelend ,het gaat ook om zo'n groot bedrag.
  Die winkel is misschien een mooi alternatief.

  BeantwoordenVerwijderen