Zoeken in deze blog

dinsdag 30 oktober 2012

Vragen om spullen en ruilen.

Ik ben inmiddels de schaamte voorbij om spullen te vragen. Meestal gooi ik dat in de groep op een druk bezochteverjaardag. Bijvoorbeeld: Wie heeft er nog een poppenwagentje? Bijna altijd komt er wel een reactie als. Joh, ik heb er nog één staan, of helaas, maar die is net aan de kringloop of nog erger, aan het grofvuil meegegeven. Durf te vragen. Ruil eventueel spullen, heel handig met computer of game spelletjes.
Het geldt natuurlijk niet alleen voor kindermateriaal. Wil je met de kerst gourmetten, maar heb je geen gourmetstel, leen er ééntje of ruil voor een fonduestel.
Het is wel belangrijk om vroegtijdig te vragen, zodat wanneer niemand iets voor je heeft of kan uitlenen of ruilen, je altijd nog in de gelegenheid bent om zelf verder te zoeken.
Trouwens wil je met de kerst gourmetten of zo met een hele grote groep en ben je genoodzaakt te kopen, ga dan nu!!! naar de kringloopwinkel. Over een paar weken denkt iedereen aan Sinterklaas of kerst en is de kans groot dat je er helemaal naast zit.

Volgende keer weer een binnenkijkertje in één van onze kamers.

1 opmerking: