Zoeken in deze blog

zaterdag 17 november 2012

verrassingspakket doorgeven


Ik heb een leuk idee, tenminste dat denk ik zelf. Ik was aan het opruimen en heb een verhuisdoos met nog mooie bruikbare spullen staan, maar die ik zelf niet meer gebruik. Nu dacht ik, misschien vind iemand het wel leuk om deze doos te ontvangen en te kijken of er iets bruikbaars in zit. Zo ja, meld je dan, dan stuur ik de doos naar je toe. Je hoeft geen verzendkosten te betalen, maar alleen op die voorwaarde, dat je zelf de verhuisdoos ook weer vult en doorstuurt naar een belangstellende, die dan weer hetzelfde doet. Geen kapotte dingen erin doen of kleding, tenzij iemand een maat erbij vermeld. Degene waar je een verrassingsdoos van hebt ontvangen, stuur je een persoonlijk bedankje in de vorm van een berichtje op de blog. Dus je wordt er niet rijk van, maar dat is niet de bedoeling. Ik vond het zelf altijd leuk om bijvoorbeeld kerstpakketten open te maken of een zak gekregen kleding. Je kan natuurlijk hetgene waar je niet van houdt of wat je niet nodig hebt gewoon weer doorsturen indezelfde verhuisdoos. Een hoop plezier en het kost iedereen maar 6,75 euro.
Dus bij deze, wie heeft belangstelling voor een verrassingspakket? Ik geef het vanaf vandaag 1 week de tijd om reacties te ontvangen, bij meerdere gegadigden, gaat het naar de eerste die reageert.
Succes!

7 opmerkingen:

 1. Ik vind het een leuk idee. mag er ook houdbare voeding in?
  Zelf meisje maat 140/146 (geen broek) en jongen maat 128.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marijke
   Je bent de gelukkige voor het pakket. Mail je me even de adresgegevens door, dan stuur ik het naar je toe.
   Veel plezier ermee, haal er maar uit wat je kunt gebruiken en vul de doos daarna aan en stuur het naar een volgende gegadigde. Ik weet niet of je ook een blog bijhoudt, want dan kun je daar een oproep doen en anders neem je maar weer contact op met mij.

   Verwijderen
 2. Ja, houdbare voeding lijkt me geen probleem, maar veel van onze bloglezers houden van Bio of onbewerkt, dus dat wordt al wat moeilijker. Eigenlijk is het niet de bedoeling dat je om iets specifieks vraagt, maar gewoon afwacht. Het is ook niet de bedoeling te ruilen via deze doorgeefdoos. Dus het blijft echt een verrassing.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik weer eens wat spullen heb uitgezocht dan doe ik ze in een doos en zet het in de woonkamer. Als er bezoek komt dan kan die erin kijken en eruit halen wat hij/zij kan gebruiken.

  Groetjes, VeggieMo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik bedoelde om weg te geven, of er dan voeding in mocht. Maar bio, heb ik hier niet zo veel, dus niet zo handig. Was net al met opruimen voor iets anders bezig, en kwam mooie dingen tegen die ik helaas toch niet gebruik. die kunnen mooi in de doos tot 10 kilo. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben mijn huis aan het opruimen. Dus zit eigenlijk niet zo te wachten op een doos met weer spullen. Maar inderdaad het verassingsgevoel van kerstpakketten uitpakken of zakken met gekregen spullen, herken ik wel.

  Maar wel een heel leuk idee. Als er meer geïnteresseerden zijn, dan wil ik ook wel een pakket maken, dus laat het me dan maar weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo, even een tip over het versturen: dat kun je ook doen via DHLforyou.nl. Kost 4,95 Eur als je het zelf aanbiedt bij het ontvagstpunt en dan wordt het bij het adres van de ontvanger aangeboden. Het gaat wel wat langzamer dan bij PostNL, maar ach.. Groetjes, fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen