Zoeken in deze blog

maandag 26 januari 2015

Aanpassingen huis toch uitvoeren.

Ons huis staat dan weliswaar nog in de stille verkoop, maar dat komt erop neer dat er totaal geen reacties komen en de makelaar ook geen enkele moeite doet het aan de man te brengen. De conclusie om hier voorlopig te blijven wonen heeft best een hoop rust gebracht. Voor mijn idee staat het dan ook helemaal niet meer te koop.
Ja en dan ga je ineens anders tegen bepaalde ergernissen van het huis aankijken. Waar ik eerst dacht bepaalde aandachtspunten niet meer aan te pakken, gaan we nu toch maar onder handen nemen.
Zoals bijvoorbeeld het vreselijk piepende geluid van de schuifdeuren met glas in lood. De wieltjes hebben we gesmeerd en dat scheelt al enorm. Waarom hebben we dat niet eerder aangepakt, We ergerden ons er echt al een paar jaar aan. En nu in nog geen kwartiertje opgelost. Nu moeten we de ruiten nog vastzetten. Het zijn glas in lood ruiten en die zitten niet gekit of zo, dus die klapperen bij het heen en weer schuiven. We moeten nog uitzoeken of kit ook op het lood kan. Ook zijn we nog op zoek naar tochtstrips die niet loslaten voor deuren. We hadden van dat zelfklevende band, maar na verloop van tijd ging dat toch loshangen. Het zijn allemaal kleine dingetjes die we binnen twee weken hopen te verhelpen.
We hebben ook een wit gesausde muur, nou ja, ik moeten eigenlijk zeggen een zwart geworden witte muur geverfd. Dus niet wit gesausd, maar met witte zijdeglans verf behandeld. Deze muur in de keuken is nu makkelijk af te nemen. En omdat de overige muren wel gewoon wit gesausd zijn, was ik bang dat de muur erg op je af zou komen. Maar dat is niet het geval. Je ziet er eigenlijk niets van.
Zometeen moet ik van mezelf nog iets aanpakken voordat ik met het gewone huishouden begin. Het wordt het loszittende stopcontact vastzetten en een lade die niet meer dicht kan repareren. Ziet er toch een stuk netter uit dan een altijd openstaande lade.

1 opmerking:

  1. hoi

    jij wilde mijn blog volgen??
    stuur mij even je emailadres naar fennetje111@hotmail.com.

    gr yvonne

    BeantwoordenVerwijderen